Huisregels bij FysioVerheul


Behandelingen: U wordt vriendelijk verzocht om bij behandeling door een van onze therapeuten uw eigen handdoek mee te nemen.


Fitness algemeen en medisch fitness: Indien u komt trainen: graag een handdoek meenemen. Om optimaal te kunnen trainen, kunt u het beste comfortabel zittende sportkleding dragen en sportschoenen aantrekken.


Aansprakelijkheid: FysioVerheul kan niet aansprakelijk worden gesteld voor beschadiging of vermissing van uw eigendommen. Het is niet verstandig waardevolle zaken in de kleedkamers achter te laten. Gebruik hiervoor een gratis kluisje bij de ingang van de kleedkamers.


Ophangen van eigen promotiematerialen: In de wachtkamer bevindt zich een magnetisch bord die uitsluitend bedoeld is om communicatiemiddelen op te hangen vanuit FysioVerheul voor zijn patiënten. Tevens mag het Artsenlabaratorium en Trombosedienst (aanwezig maandag tot en met vrijdag, van 7:30 tot 11:00 uur) daar zijn materialen plaatsen. Het is dus verboden uw eigen promotiematerialen hier neer te zetten of op te hangen, tenzij dit in overleg èn met toestemming van Jan-Willem Verheul is gegaan.


Klachten, ideeën of opmerkingen:
FysioVerheul wil graag optimaal functioneren voor zijn patiënten. Heeft u klachten, ideeën of opmerkingen, deponeer deze dan schriftelijk in de brievenbus op het pad bij de praktijk, onder vermelding van uw naam en telefoonnummer.
Een e-mail sturen kan ook naar info@fysioverheul.nl
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. FysioVerheul is lid van de klachtenregeling van het KNGF. Voor meer informatie klik hier.